Csajok férgek


csajok férgek

Támogass te is! Különleges megtiszteltetés érte Csajok férgek Obamát: férget neveztek el róla. Az élősködőről a Journal of Parasitology amerikai féregtani folyóiratban csütörtökön jelent meg tanulmány — írja az MTI.

milyen tablettákat lehet megszabadulni a parazitáktól férgek népi gyógyszer

A Baracktrema obamai teknősök vérében élő laposféreg, nagyjából ötcentisre nő meg, és hajszálvékony. Szerinte ez megtiszteltetés, nem sértés, pláne, hogy vannak, akik több ezer dollárt is hajlandóak fizetni azért, hogy állatfajt nevezzenek el róluk.

csajok férgek

Platt több mint harminc fajt fedezett fel és nevezett el pályája során. Korábban az apósáról, a doktori témavezetőjéről, és más olyan emberekről nevezte el az csajok férgek felfedezett fajokat, akiket saját bevallása szerint nagyon tisztel. Most Obama elnöksége előtt tiszteleg a maga rendhagyó módján.

csajok férgek

A kutatót — akinek egyébként az elnök távoli rokona — azért emlékeztette a féreg Obamára, mert hosszú, vékony és pokoli menő. A Baracktrema obamai példányai szerinte "fenomenálisan és hihetetlenül ellenálló" lények, ezért bámulja és tiszteli őket.

a helmint megelőzése felnőtteknél giardini naxos sicilija forum

A féregtani folyóirat szerkesztője, Michael Sukhedo hozzátette, hogy az élősködők létfontosságúak az élethez, és mindenhol jelen vannak, tízből hét állatfaj élősködő. Bár a névadókat többnyire a tisztelet vezérli, Sukhedo is elismeri, hogy azért néha van, akit a csajok férgek hajt, egyszer egy tudós például a volt férje iránti dühétől hajtva adta a férgek egy egész csoportjának a microphallus mikrofallosz nevet. Korábban pókot, halat és egy csajok férgek gyíkfajt fonalféreg ellen neveztek csajok férgek el tudósok Barack Obamáról.

pinworm tabletták tőlük

Utóbbinak csajok férgek semmi köze ehhez a videóhoz, amely azt bizonygatja, hogy az elnök valójában gyíkember:.