Foleg szinonimai


Hogy kerül a baszás a gyerek szinonimaszótárába?

főleg (határozószó)

A hét legérdekesebb olvasói levele úgy kezdődött, hogy van egy szexuális jellegű szó az egyik szinonimaszótárban, amin az egész iskola röhög, érdekelne-e. Naná, hogy érdekelt, mindig is szerettem volna az Index címlapjára rakni ezeket a szavakat, és most végre lehetőségem nyílt rá, mutatom: Fotó: Olvasói fotó Ezek a szócikkek Szinonima Szótár Diákoknak  című kiadványban szerepelnek, amire olvasónk 11 éves húga egy fogalmazás megírása közben bukkant foleg szinonimai.

a paraziták megelőzése gyermekeknél népi gyógyszerekkel tabletták férgekhez szoptatás alatt

A könyvet pár éve, azaz 2. Az egyébként felvidéki iskolában is felháborodtak, ők sem tudtak róla, milyen szavak szerepelnek az általuk alsósoknak is ajánlott szótárban. Fotó: Olvasói fotó Megkerestem a szótár kiadóját, a Puedlo Könyvkiadót, amelytől a következő válasz érkezett.

A SZERENCSÉTLEN HENTES PRANKELÉSE

Az említett kiadvány szerkesztői több hasonló szótár jellegű kiadványt is készítettek, volt referenciájuk és tapasztalatuk ezen a területen. A kiadónk célja egy modernebb, nemcsak a köznapi szavakat magyarázó, de a szleng kifejezéseket is tartalmazó diákoknak szóló szinonima szótár elkészítése volt.

helminthia echioides

A foleg szinonimai lektorálva és korrektúrázva nyomdakészen kaptuk meg. A kölcsönös bizalmi elv alapján tiszteletben tartottuk foleg szinonimai szerzői szabadságot. A kötetet magasabb foleg szinonimai, Az én fiam ugyan még csak 7, de vajon mikor lenne alkalmas megtanítani neki, hogy a baszik kifejezés helyett használhatja a kúrást is?

foleg szinonimai

Illetve ha nem akar szóismétlést, és egyszer már leírta, hogy toszás, akkor a következő mondatban inkább a döccintést válassza? Legyen baszás a gyerek szótárában? Kövesse a Mindeközbent a Facebookon is!