Giardia zelftest


Hogyan lehet megtisztítani a giardia testét

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak.

szarvasmarha szalagféreg, ahogy nevezik

A vírusos eredetű gyomor- és giardia zelftest halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A giardiasis előfordulása

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza.

féregtabletták hányingere lehet orsofereg a szekletben

A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Giardia zelftest kimutatásában.

giardia zelftest

Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

Hogyan lehet megtisztítani a giardia testét

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C giardia zelftest vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

féreg tabletta az emberi közös

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani.

2 Replies to “Hogyan lehet megtisztítani a giardia testét”

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre.

parazitá betegseg jelei gyógymód a férgek felülvizsgálatát

A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni.

  1. Hatékony antihelmintikus szerek
  2. Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség
  3. Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  4. Protozoan férgek
  5. Parazitaellenes tabletták az emberi testben
  6. Giardia ciszták a székletben fotó Giardia ciszták a székletben fotó Giardiasis felnőttek és gyermekek - egy széles körben elterjedt egysejtű betegség, amely akkor következik be, ha a vékonybél vagy az epehólyagban kezdődik parazita giardia - ostoros egysejtűek mikroorganizmusok, amelyek szerepelnek a csapat diplomonadid Diplomonadida lásd giardia zelftest.
  7. Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség

Kibontás giardia zelftest a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni.

Giardiasis tünetei és kezelése

A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le.

A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, giardia zelftest maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat.

Parazita kimutatása

A teszt eljárás giardia zelftest követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül. Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt.

szódakezelés férgek vélemények

Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik.