Mérgező méregtelenítés


A méregtelenítésnek három fő szakasza van.

immunoglobulin e paraziták

A már lerakódott fölösleges vagy káros anyagok felszabadítása, mobilizálása, végül eltávolítása. Emellett az is fontos, hogy igyekezzünk csökkenteni a szervezetünkbe jutó mérgező anyagok mennyiségét.

mérgező méregtelenítés állati féreg gyógyszer

Két mérgező méregtelenítés méregtelenítő szervünk a máj és a vese, amelyeknek fő feladata a fenti anyagok minél gyorsabb és minél teljesebb eltávolítása szervezetünkből. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Iktassunk be egy almanapot az életünkbe, akár hetente, vagy havonta.

mérgező méregtelenítés

Számtalan méregtelenítési módszer közül mérgező méregtelenítés. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

mérgező méregtelenítés hatékony gyógyszerek férgek gyerekeknek vélemények

A méreganyagok mintegy 70 százaléka élelmiszereink által jut a szervezetünkbe. A vastagbélben pangó, a bélfalra lerakódott mérgező méregtelenítés akár 5 kg is lehet való méreganyag kioldódással és azok újboli felszívódásával folyamatosan mérgezzük saját magunkat. Egyes nézetek szerint ez a visszamérgezés az alapja a legtöbb megbetegedésnek és bőrproblémának.

teniasis ajánlások

Ezek a mérgező méregtelenítés megakadályozzák az értékes tápanyagok optimális felszívódását, és így még kevesebb vitamin és ásványi anyag tud hasznosulni a szervezetünkben. A belekben pangó salakanyagok eltávolítására a növényi rostok, mint ballasztanyagok kínálnak kíméletes megoldást.

mérgező méregtelenítés

Egy ilyen különleges növényi rostanyag például az utifű maghéj psylliumamely megfelelő folyadékbevitellel minden korosztály számára ideális és költséghatékony segítséget nyújt a bélfalak letakarítására, megtisztítására. Naponta 10 cm-t képes letisztítani, így kb hónapos kúra szükséges, mérgező méregtelenítés végighaladjon a 8 méteres szakaszon.

bél paraziták tünetek diagnosztizálása kezelés nem gyógyszer férgek számára

Szerencsés mellékhatásként akár kg súlyfeleslegtől is megszabadulhatunk és az immunrendszerünk is új erőre kap. Összekeverés után azonnal igyuk meg. Akár kiválthatjuk vele a reggelit, vagy a vacsorát.

  • Fenyvesi Zsófia Te meg tudod ezt csinálni a füleddel?
  • Méregtelenítés otthon | Melyik a helyes módszer?
  • Miért szükséges a rendszeres méregtelenítés?
  • Az ureaplasma normális a férfiaknál
  • Férgek zsírban