Szurke fereg


szurke fereg

Az állatokat az Ausztrál Nemzeti Egyetemen gondozták fél évig, miután kimentették őket a pusztító bozóttűzből. Csütörtökön azonban visszaengedték őket oda, ahonnan befogták, a Canberra közelében lévő Tidbinbilla szurke fereg területre.

szurke fereg jó gyógyszer férgek számára

A Jed, Yellow, Scully, Billa szurke fereg Gulu névre keresztelt koalákhoz csatlakozott egy új családtag is, a márciusban született koalabébi. Az emlősöket állathordozóban vitték az erdőbe, és miután kiengedték őket belőle, a koalák rögtön elkezdték felfedezni a régi-új környezetet.

Vigyázat, spoilerveszély!!! Múlt héten rekordnézettséggel nyitott a Trónok harca 7. Mostanra egyébként már a sorozat beelőzte George R.

Bár a pár hónapos koala még kissé bizonytalannak tűnt az elején, idősebb társai hamar felmásztak az eukaliptuszfákra és el is kezdték rágcsálni szurke fereg leveleket.

Minderről egy aranyos videót is közzétettek a Facebookon: szurke fereg A júniusában kezdődött bozóttüzek hatalmas kárt okoztak Ausztrália élővilágában, több száz millió állat pusztulhatott el.

természetes kettőspont tisztító méregtelenítő kiegészítők

Ausztrália egyik ikonikus állatfaját különösen súlyosan érintette az idén március elején megfékezett tűzvész. A koalák ugyanis lassan mozognak, ha pedig veszélyt érzékelnek, a fák tetejére menekülnek.

szurke fereg hogyan lehet eltávolítani a féreg combját

Ráadásul eukaliptuszfákon élnek, amelyek sokkal gyorsabban és intenzívebben égnek. A tűzvész idején számos képet és videót láthattunk arról, milyen könnyen megsérülhetnek és elpusztulhatnak a koalák.

méretű kerek féreg nő és férfi felkészülés gyermekek számára férgektől

Szerencsére sok példányt meg tudtak menteni a tűzoltók, az állatvédők és más önkéntesek, de így is több ezer koala halhatott meg a tüzekben. Mellettük sok más, Ausztráliában őshonos faj számos egyede is elpusztult, így most még inkább fontos a kontinens állatainak védelme.

szurke fereg férgek élő gyermek ürülékében