Advantix szivfergesseg


  • Ennek köszönhetően rengeteg formátumú, hatóanyagú és hatástartamú termék van forgalomban, csak győzzön a gazdi választani!
  • Nyakunkon a szúnyogszezon, fenyeget a szívférgesség - Felelős Állattartás
  • Advantix kutyáknak A.U.V. - Felelős Állattartás
  • A szúnyogokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók és az ellenük való védekezés Szúnyog ellenes hatás A szúnyogok A szúnyogok világszerte számos vírus, mikroorganizmus és féreg átvitelében játszanak szerepet, melyek nemcsak a kutyákban, hanem az emberben is veszélyes betegségeket okoznak.
  • PrimaVet Kisállat-rendelőintézet

Esetek Megelőzés A betegség jellegéből adódóan kiemelt fontosságú szerepe van a szűrővizsgálatoknak. Alapvetően a megelőzésre használható szerek első alkalmazása előtt is javasolt egy ilyen vizsgálat elvégzése.

Amennyiben a vérvizsgálat negatív lesz, akkor lehet elkezdeni a védekezést folyamatosan tavasztól őszig, az állat élete végéig.

advantix szivfergesseg

A szívférgesség szúnyogok közvetítésével terjed. A szúnyog vért szív egy fertőzött állatból, ekkor a vérrel együtt a féreg lárvalakjai mikrofilaria is a szervezetébe jutnak.

A advantix szivfergesseg a szúnyogban tovább fejlődnek megfelelő külső hőmérséklet mellett kb. Védekezéskor tehát két ponton akadályozhatjuk meg a betegség terjedését: 1. Szúnyogokat távol tartó készítmények folyamatos használata: nem tudja beoltani a lárvákat kedvencünkbe.

A bejutott lárvákat elpusztító készítmények folyamatos használata: a bejutott lárvákat semmisíti meg. A leghatékonyabb módszer, ha kombinációban alkalmazzuk ezeket a szereket tavasztól őszig, a szúnyogidőszakban.

advantix szivfergesseg enterobiasis hogyan kell csinálni

Természetesen a megelőzésben figyelembe kell venni, advantix szivfergesseg egyéb külső élősködők ellen bolhák, kullancsok megfelelő védelmet nyújtó készítményt is használjunk kedvencünknél, valamint az egyes szerek használati módja spot on, tabletta, nyakörv is szempont lehet. Például nem biztos, hogy egy gyakran kozmetikába járó vagy természetes vizekben pancsolni advantix szivfergesseg kutyánál a spot on a legideálisabb választás, hiszen a folyamatos vizes közeg csökkentheti a hatékonyságot.

köhögés elleni paraziták kezelése

Illetve egy finnyásabb kutya szívesebben fog egy ízesített tablettát elfogyasztani ahelyett, hogy havonta a torkán tuszkolná le azt a gazdi. Minden állatnál érdemes tájékozódni a lehetőségekről és kikérni egy állatorvos tanácsát.

Termék neve.

  1. A lejárati idő a tubuson, a fóliatasakon és a dobozon az "EXP" rövidítés után található.
  2. Nyakunkon a szúnyogszezon, fenyeget a szívférgesség Halálos veszély a kutyáknak, de a gazdik is megfertőződhetnek.
  3. Egy jó hely kedvenceinek!
  4. Milyen pirulákat kell inni a helmintákból