Fergeket eszleltek


fergeket eszleltek

fergeket eszleltek Facebook Újabb férgek támadják az MSN Messenger felhasználókat A Trend Micro az elővigyázatosság érdekében közepes szintű riasztást adott ki két új féreg kapcsán, amelyek a népszerű azonnali üzenetküldő platformon, az MSN Messenger szolgáltatáson keresztül terjednek.

A férgeket a csendes-óceáni térségben, az Egyesült Államokban és Európában is észlelték. Hátsó ajtó Bár ezek a férgek feltehetően nem állnak kapcsolatban egymással, mégis mindkettő azonnali üzeneteket küld a felhasználóknak olyan weboldalakra szóló hivatkozásokkal, ahonnan a felhasználók tudtuk nélkül letöltik magát a fő férget.

fergeket eszleltek paraziták kezelése propolissal

B esetében a futtatás után a féreg egy trójai programot tölt le, amely ezután hátsó fergeket eszleltek nyithat az internet felé. A egyaránt memóriarezidens férgek, melyek másolataikat minden kapcsolatban lévő MSN Messenger partnernek elküldik.

A kimenő azonnali üzenet egy hivatkozást tartalmaz, kerekférgek nőkben egy vagy több weboldalra fergeket eszleltek.

fergeket eszleltek

Amikor a címzett rákattint a hivatkozásra, a féreg másolata a címzett rendszerébe kerül. A ráadáasul az eMule fájlmegosztó alkalmazáson fergeket eszleltek is terjed. A számos fájlt helyez el a fertőzött rendszereken, a fájlnevek a hírességek neveitől Fat Elvis!

A e-mail csatolmányként érkezik és a fergeket eszleltek üzenet jelenik meg a fertőzött számítógépeken: "Larissa fergeket eszleltek Anti-Bropia — Freeing the world of Bropia" Larissa - Bropia-védelem - A világ megszabadítása a Bropiától.

fergeket eszleltek

A Trend Micro ügyfelei védettek e fenyegetés ellen a 2. Az Outbreak Prevention Services ügyfelek az OPP vagy újabb fertőzésmegelőzési házirend letöltésével védekezhetnek e fenyegetés terjedése ellen.

A Damage Cleanup Services kárelhárítási szolgáltatások ügyfelek az A Network VirusWall szoftvert használó ügyfelek fergeket eszleltek Active Update szervereken keresztül elérhető

fergeket eszleltek