Számítógépes pasziánsz. Számítógépes pasziánsz, Tartalomjegyzék


Pasziánsz játékok - Ingyen pasziánsz játékok - Online pasziánsz játékok A klasszikus ingyenes pasziánszjátékok letöltése Windowshoz Szeretne mindig nyerni a pasziánszban?

számítógépes pasziánsz

Itt a megoldás! Navigációs menü Olvasási mód: Számítógépes pasziánsz, A klasszikus ingyenes pasziánszjátékok letöltése Windowshoz Tartalomszolgáltató: Microsoft A következőkre vonatkozik: Microsoft Store Ha kedvelte a Windows korábbi verzióinak pasziánszjátékait, jó hírünk van — most egyetlen alkalmazásba, a Microsoft Solitaire Collectionbe gyűjtöttük mindet. Automatikusan elindul a játék letöltése és számítógépes pasziánsz.

számítógépes pasziánsz

A játék elindításához válassza a Lejátszás lehetőséget. Bár a játékot a termék lapjáról is elindíthatja, egyszerűbb, ha kitűzi.

Miközben fut a játék, kattintson a jobb gombbal a játék gombjára a tálcán vagy tartsa nyomvamajd válassza a Kitűzés a tálcára lehetőséget. A gomb azután is ott marad, hogy bezárta számítógépes pasziánsz játékot.

számítógépes pasziánsz koreai paraziták

A Számítógépes pasziánsz menüben görgessen le a Minden alkalmazás listában a Microsoft Solitaire Collection elemig, kattintson a csempére a jobb gombbal vagy tartsa nyomvaszámítógépes pasziánsz válassza a Kitűzés a Startra elemet. A játék mostantól elérhető lesz a Start  menüben.

Tech: Szeretne mindig nyerni a pasziánszban? Itt a megoldás! Lejátszhat offline is, számítógépes pasziánsz ebben az esetben a rajzok az alkalmazás által előre betöltött játékokből származnak. Legfeljebb számítógépes pasziánsz lehet előzetesen betölteni, így hasznos, ha vonattal, repülővel vagy metróval kell ellátni. A kártyákat egérrel vagy ujjával lehet mozgatni az érintőképernyős eszközökhöz.

Gondjai vannak egy ingyenes játékkal? Futtassa a hibaelhárítót.

számítógépes pasziánsz

Ha a Microsoft Store nem nyílik meg, tudjon meg többet a probléma megoldásához. További a témáról.

Regisztráció nélkül van, és tartalmazza a játékok megoldását. Lejátszhat offline számítógépes pasziánsz, és ebben az esetben a rajzok az alkalmazás által előre betöltött játékokből származnak. Legfeljebb játékot lehet előzetesen betölteni, így hasznos, ha vonattal, repülővel vagy metróval kell ellátni.