Tartós paraziták, Gyakori megbetegedések


tartós paraziták

Ezek a betegségek az emberre is veszélyesek lehetnek. Kezelésük általában hosszadalmas, gyakran tartós egészségkárosodással járnak és tartós paraziták akár végzetes tartós paraziták lehet, mind embernél, mind kutyánál. A bolhák is veszélyes élősködők, csípésük allergiás reakciót válthat ki és a kutya galandférgét — egy környezetünkben gyakran előforduló parazitát - is terjesztik.

bullish hőmérsékletű féreg

Többféle termék tartós paraziták rendelkezésünkre a bolhák és kullancsok elleni védekezéshez, ezek közül a nyakörvek, a spray-k, a samponok és a rácsepegtető oldatok a legismertebbek. Ez utóbbiak a legmodernebbek közé tartoznak, közülük is kiemelkednek a fipronil hatóanyag tartalmú készítmények.

hogyan hozhatunk férgekhez féregtojásokat

Ezeket világszerte használják, hatékonyság és biztonságosság szempontjából is megbízhatóak. A fipronil hatóanyag tartalmú Fypryst-et egy helyre kell felvinni, az állat nyakára, ahonnan a hatóanyag a testfelület minden részére eljut.

kátrány nyírfaj parazita kezelés gyógynövények kezelése helminták

A fipronil a bőr lipid-tartalmú alkotóelemeiben és a szőrtüszőkben halmozódik fel, ahonnan folyamatosan szabadul fel és oszlik el a bőrön illetve a szőrzeten. Ez tartós, egyenletes külső parazita-ellenes hatást biztosít.

Nagyon fontos, hogy a bolha és kullancs elleni védekezés hatékonysága érdekében a tulajdonos mindig konzultáljon állatorvosával.

az emberi test eloskodoi elleni kuzdelem gyerekgyógyászati​​ készítmény a piratel férgek számára